Onze inspiratie

Onze inspiratie

Veel delen van de wereld (en ook in Nederland), zijn te mooi om links te laten liggen. Er zijn zoveel mooie plaatsen te bezoeken en dieren te zien in hun eigen leefomgeving dat je er wel op uit moet om dit te kunnen ervaren. Zelf zijn mijn vrouw en ik al jaren aan het reizen en we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. We hebben elkaar ontmoet tijdens een flinke klim op de vulkaan Kilimanjaro in Tanzania. Daar sloeg letterlijk de vonk over en we besloten samen de wereld te gaan verkennen. Samen hebben we als vrijwilligers in het natuur reservaat La Guama gewerkt in Peru en voor de Turtle Reservation in de Carribean.

 

We besloten na een flinke tijd dat we onze passie konden delen met andere geïnteresseerden in de flora en fauna van de wereld en richtten een reis organisatie op. Deze begon vrij moeizaam en richtte zich enkel en alleen nog maar op de Nederlandse bestemmingen. Toen we langzaam ons team uit konden breiden, vergrootte ons budget en konden we ons eindelijk op buitenlandse bestemmingen richten. In 1991 richtte we Naturistenreiswijzer.nl op. Dit bleek al snel een daveren succes te zijn. Met veel contacten met gidsen en accommodaties overal ter wereld, konden we ook de verschillende natuur reservaten sponsoren.

Vandaag de dag is Naturistenreiswijzer uitgegroeid tot Nederland’s grootste reisorganisatie en we zijn trots jaarlijks zo’n 500 mensen te kunnen inspireren tot het bezoeken van de vele prachtige locaties.